Verhuisdekens geweven

Verhuisdekens / pakdekens perfect voor verhuizingen, opslag en transport. De klassieke verhuisdeken in een zware 1350 grams kwaliteit.

Bij verhuisdekens.net een groot assortiment aan de klassieke geweven verhuisdekens. In diverse uitvoeringen en drie lengte maten te bestellen.

De "standaard" klassiek geweven verhuisdeken. Bekend bij elk verhuisbedrijf en transporteur. Bij ons in de diverse stripingen uit voorraad te bestellen. Bij afname vanaf grotere aantallen per baal á 20 geweven verhuisdekens aantrekkelijke staffelkorting. Bestel hiertoe in de rubriek verhuisdekens per baal.

Eveneens een zwaar geweven verhuisdeken leverbaar. Een zwaar 1500 grams verhuisdeken speciaal aanbevolen voor vrachtbescherming in de vrachtwagen. Met een geborstelde achterzijde = anti slip. Voorzien van extra weefdraden, daardoor nog sterker en duurzamer.

Nu

Verhuisdekens geweven

Verhuisdeken geweven, de standaard klassieke gestreepte verhuisdeken. Onmisbaar voor elke verhuizer / transporteur.

Maat 200 x 150, zware 1350 grams kwaliteit. Europese productie!

Bestel

Zwaar geweven verhuisdeken

Zwaar geweven verhuisdeken, 1500 grams geweven verhuisdeken in de maat 200*150
Bestel
Met korting!

Verhuisdekens geweven per baal

Met staffelkorting bij afname van grotere aantallen geweven verhuisdekens. Gebruik deze rubriek om vanaf 20 geweven verhuisdekens of meer te bestellen!
Bestel

Verhuisdeken

Slaat u uw inboedel op of gaat u meubels vervoeren? Met een verhuisdeken van AGHSupport.nl profiteert u van een duurzame bescherming voor uw meubels. Deze dekens kunt u net als een movebox vaker gebruiken. Onze dekens zijn gemaakt van een dikke stof en bieden een goede bescherming. Dit is vooral handig bij het inladen van meubels en om stoten van verschuiving in de verhuiswagen op te vangen. Een deken is geschikt voor vervoer van meubels, machines en andere spullen, of u nu gaat verhuizen of grote spullen moet verplaatsen.

Knop Neem contact op

Gebruik een verhuisdeken meerdere malen

U kunt een verhuisdeken gebruiken wanneer u een duurzaam alternatief wilt voor plastic inpakmateriaal voor uw grote spullen zoals meubels. De dekens zijn vaak gemaakt van een dikke stof waar veel katoen in is verwerkt. Hierdoor zullen de dekens niet snel slijten en kunt u de dekens voor meerdere verhuizingen of andere doeleinden gebruiken. Zo kunt u de dekens van uw verhuizing ook gebruiken voor de opslag van uw spullen. Door een deken over uw meubels te draperen worden ze niet bedolven onder stof en zijn uw meubels ook beschermd tegen de effecten van zonlicht en andere beschadigingen.

foto met alt tekst Verhuisdeken

Twee soorten verhuisdekens

Bij AGHSupport.nl kunt u verschillende dekens bestellen. We hebben zowel woven als non-woven dekens. Meestal worden non-woven dekens gebruikt voor de bescherming van grote objecten wanneer ze worden opgeslagen. Onze geweven dekens zijn vaak dikker en worden daarom veel gebruikt voor bescherming van meubels tijdens verhuizen en transport. De dikkere geweven deken biedt een betere bescherming tegen beschadigingen.

Knop Meer info

Een deken van AGHSupport.nl

Kiest u voor een verhuisdeken van AGHSupport.nl? Dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. Al onze dekens zijn namelijk geschikt voor verhuizen, opslag bescherming en transportbescherming. De non-woven dekens zijn geheel doorgestikt waardoor ze minder snel inscheuren en kunt u in twee verschillende formaten bestellen. Daarbij heeft u ook een ruime keuze in geweven dekens. Deze dekens zijn beschikbaar in een effen grijze kleur of met gekleurde strepen.

Dekens van hoge kwaliteit

De meest duurzame deken die we beschikbaar hebben is onze geweven verhuisdeken. De zware deken is geschikt voor intensief gebruik en is dus ook ideaal voor verhuisbedrijven. We bieden onze dekens van hoge kwaliteit al voor een scherpe prijs aan vanaf een aantal van 20 stuks. Heeft u grote aantallen van onze dekens nodig? Dan kunt u profiteren van onze staffelkorting. Neem voor de aanbiedingen contact met ons op.