aanbieding verhuismateriaal

Verhuisdekens goedkoop

DEZE HELE MAAND WEDEROM EEN MOOIE MAANDACTIE!

VOLLE BAAL á 25 VERHUISDEKENS SLECHTS € 65- INCL DE BTW.

Verhuisdekens actie

Super actie!

MAANDACTIE Profiteer hiervan

Baal verhuisdekens actie!

U betaalt slechts € 65 voor 25 verhuisdekens incl. de btw.

    Levertijd:Voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

MAANDACTIE Profiteer hiervan

Baal verhuisdekens actie!

U betaalt slechts € 65 voor 25 verhuisdekens incl. de btw.

Verhuisdekens goedkoop. Profiteer van onze MAANDACTIE een volle baal verhuisdekens nu slechts € 65,- incl. btw oftewel € 2,15 ex btw per deken.
Wie op zoek is naar een goedkope verhuisdeken voor uw verhuizing of tijdelijke opslag van bv. uw inboedel, maar niet teveel wil uitgeven vind hier de juiste verhuisdeken in een mooie maandactie! Ideaal ook voor diegene die de verhuisdekens slechts enkele malen gebruiken. Perfecte verhuisdekens voor inboedelopslag.
Een degelijke 1000 grams zware doorgestikte verhuisdeken in de praktische maat ca. 200 x 150. Gladde fijne dekenstof in een mooi afgewerkte uitvoering (zie foto). Randen geheel 4-draads afgelokt = extra sterk. Prima geschikt voor verhuizingen, transport - en opslagbescherming, decor aankleding, voor in de bestelauto of vrachtwagen, voor gebruik in de garage of voor creatief gebruik voor het maken van woon - terras plaids, kussens en meer. Voor een extra levensduur is deze verhuisdeken voorzien van een afgestikte rand.
Eveneens leveren wij deze verhuisdeken direct uit eigen voorraad. Grootverbruikers informeren naar onze staffelprijzen! Met eigen import van 5x een 40" container in een jaar zijn wij één van de grootste spelers in de gehele Benelux met verhuisdekens.